• 1
  MISIJA

  Naša misija je da svojom delatnošću u oblasti pružanja profesionlane DDD usluge, zadovoljimo zahteve i potrebe naših korisnika i da svim svojim aktivnostima postanemo značajan činilac sprečavanja ugrožavanja životne sredine, štednje prirodnih resursa i brige o zdravlju i bezbednosti zaposlenih.

 • 2
  VIZIJA

  Osnovni prioritet nam je da steknemo lidersku poziciju u oblasti uklanjanja štetočina na teritoriji Srbije. To ćemo postići stvaranjem uspešne kompanije kroz osvajanje novih tržišta, razvijanje novih proizvoda i okupljanjem energičnih i stručnih kadrova koji su spremni da preuzmu lidersku ulogu.

 • 3
  CILJEVI

  Ostvarivanjem postavljenih ciljeva neprestano poboljšavamo radnu efikasnost i finansijski potencijal Avenija MBNS1 u interesu vlasnika, svih zaposlenih kao i društvene zajednice u celini.

bonitet AVENIJA MB 2023
Sertifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih evropskih standarda koji definiše kvalitet poslovanja i predstavlja međunarodno priznatu oznaku ekonomskog kvaliteta i izvrsnosti poslovnog subjekta. Kompanija koja je ocenjena najvišom bonitetnom ocenom AAA je pouzdan i idealan poslovni partner.

Reference

Putnik Kopaonik